Meritxell Obiols, Recomendaciones

NEW!! Postgrado de Coaching en el Entorno Laboral (IL3-UB)

Os hago partícipes de la noticia del nuevo reto profesional que estamos gestando desde hace varios meses, en el cual tengo el honor de participar como directora, supervisora-coach y profesora: el Postgrado de Coaching en el Entorno Laboral (postgrado que denominaremos CEL).

Inauguramos el postgrado el próximo 23 de marzo de 2012, y lo organizamos desde IL3- UB (Universidad de Barcelona).

¿Con qué contamos?:

 • Cuadro docente formado por expertos y profesionales de reconocido prestigio.
 • Proyecto de prácticas de Coaching con clientes y organizaciones reales.
 • Supervisión de los casos de prácticas de Coaching con clientes con una mentora-coach.

El Postgrado de Coaching en el Entorno Laboral transfiere las experiencias y conocimientos más oportunos para mejorar las habilidades y competencias de los individuos de una organización, sentando los valores de cada ámbito organizativo para conseguir resultados excelentes.

Además, el postgrado ofrece un proceso individualizado de Coaching que pretende desarrollar las competencias emocionales básicas para el ejercicio como líderes-coach: conciencia emocional, regulación emocional, autonomía emocional, competencia social y habilidades de vida y bienestar.

Si lideras un equipo de personas de cualquier sector profesional, el Postgrado de Coaching en el Entorno Laboral te permitirá mejorar tus habilidades directivas y emocionales en el entorno laboral. Si eres un profesional de los recursos humanos y quieres desarrollar y aplicar nuevos modelos de liderazgo de personas a través de la metodología coach… ¡éste es tu curso!

Para más información:

http://www.il3.ub.edu/es/postgrado/postgrado-coaching-entorno-laboral.html

Cuadríptico Postgrado Coaching Entorno Laboral (CEL)_CAST

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply jordi s. 4 febrero, 2012 at 00:56

  Felicitats per l`atreviment d`inciar nous projectes , esta clar que a l`empresa ara es mes necesari que mai , sapiguer liderar en temps dificils te molt mes merit.
  molta sort

  • Reply Meritxell 4 febrero, 2012 at 23:16

   Gràcies Jordi… i totalment d’acord amb tu… ara, quan queden una mica lluny els temps de bonança, és quan queda en evidència quins són els veritables líders.

 • Reply Francesc 31 enero, 2012 at 10:21

  Meritxell; quina ilusió veure aquesta notícia!! Un pas més endavant per al coaching. Moltes felicitats!!
  Animo a tothom a que s’hi apunti. Com a antic alumne de la Meritxell, puc dir que val molt la pena, no només pel contingut, sinó també per la manera que té de transmetre allò que sap.
  Moltíssima sort en aquest nou repte!!
  Francesc

  • Reply Meritxell 1 febrero, 2012 at 15:29

   Moltíssimes gràcies, Francesc! Persones com tu sou el meu orgull i la motivació per voler continuar apostant per la meva pròpia excel·lència i el repte d’aconseguir l’excel·lència en el món del Coaching.
   Una abraçada i… bon Coaching!

 • Reply anamaría 31 enero, 2012 at 10:02

  FELICITATS Meritxell, excelente programa . Contigo he disfrutado del acompañamiento y el aprendizaje para ser una buena coach ,siempre has hecho fácil lo dificil.
  La idea de que el lider-coach sirva desde el coaching a las organizaciones es necesaria y no tengo duda de que así se genera bienestar en el entorno.
  Te deseo suerte y éxito.

  • Reply Meritxell 1 febrero, 2012 at 15:38

   Benvolguda Anamaría, tú també saps de la importància de l’existència dels líders-coach. Ser la teva coach (de la qual cosa estic molt i molt orgullosa!), és una oportunitat que em dono per fer extensible, a través del teu “savoir-faire”, la meva pròpia visió.
   Per això, vull que siguis molt bona coach (tan bona com puguis arribar a ser… i no em conformaré amb menys!), perquè això ens legitima a totes dues, legitima el Coaching. I sobretot, perquè la nostra excel·lència garanteix una millora en el benestar de les organitzacions, sempre (i ara més que mai) de cabdal importància.
   Jo també et desitjo el mateix que em desitges tu a mi.
   Una abraçada i… bon Coaching!

 • Reply Reyes 31 enero, 2012 at 08:40

  Enhorabona Meritxell

  n’estic convençuda que aquest nou projecte serà exitós. Endavant!!!!!!!!!!!!!

  • Reply Meritxell 1 febrero, 2012 at 15:40

   Moltes gràcies, Reyes!
   Una abraçada i… bon Coaching!

 • Reply Esther 29 enero, 2012 at 23:13

  COM ANTIGA ALUMNE DE LA MERITXELL OBIOLS EN EL POSTGRAU D’EDUCACIÓ EMOCIONAL I EN EL MASTER DE COACHING I LIDERATGE PERSONAL DE LA U.B., RECOMANO LA FORMACIÓ DIRIGIDA I ORGANITZADA PER ELLA, JA QUE ES POT GAUDIR DE L’ACOMPANYAMENT D’UNA PERSONA COHERENT, INTEGRA, HUMIL I HUMANA , QUE SAP MOLT D’EMOCIONS I DE COACHING (UNA BONA COMBINACIÓ), A MÉS ACOMPANYADA PEL “MESTRE” DEL MON EMOCIONAL, RAFEL BISQUERRA.
  MOLTES FELICITATS MERITXELL, ET DESITJO UN BON CAMÍ, QUE DE BEN SEGUR PODRAN GAUDIR LES PERSONES QUE CONFIIN EN AQUEST PROJECTE FORMATIU.

  • Reply Meritxell 30 enero, 2012 at 00:12

   Moltíssimes gràcies per les teves paraules, estimada Esther. Ja saps que espero el moment de poder continuar l’acompanyament que et vaig començar a fer fa uns anys. Sé que tu també tens un gran projecte per engegar i sé que comptes amb mi per fer-lo realitat… Saps que em tindràs al teu costat quan arribi aquest moment.
   Ja falta poc, Esther! T’espero!

  Leave a Reply